RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Keizer en Meppelink naar finale NK beachvolleybal; Brouwer en Meeuwsen bij laatste vier

NIEUWEGEIN/RHENEN - Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen (Nieuwegein) zijn in Scheveningen doorgedrongen tot de halve finales van het Nederlands Kampioenschap beachvolleybal. Het duo rekende in de 2e ronde eenvoudig in twee sets af met Jary Kroon en Erik Nijland (21-15 en 21-10).

In de 3e ronde hadden Brouwer en Meeuwsen een behoorlijke kluif aan Dirk Boehlé en Mart van Werkhoven. Het werd uiteindelijk 2-1 voor het als eerste geplaatste duo (19-21, 21-12 en 15-10).

In de halve finale zijn herkansers Stefan Boermans en Yorick de Groot de tegenstanders. De andere halve finale gaat tussen Jasper Bouter/Ruben Penninga en Dirk Boehlé/Mart van Werkhoven. Het laatste duo wist zich via de herkansing alsnog naar de halve finale te spelen.

Keizer en Meppelink al naar finale
Sanne Keizer en Madelein Meppelink (Rhenen) plaatsten zich al voor de finale. Het duo heeft het hele toernooi nog geen set verloren. In de derde ronde sneuvelden Emi van Driel en Mexime van Driel met 21-16 en 21-10 door het geweld van Keizer en Meppelink. In de halve finale gingen Marleen Ramond-van Iersel en Jantine van der Vlist er met 21-14 en 21-15 af.

In de finale wachten Raisa Schoon en Katja Stam.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -