RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oefenvoetbal: Pak slaag voor IJsselmeervogels, DOVO en Spakenburg in evenwicht

PROVINCIE UTRECHT - IJsselmeervogels heeft in het oefenduel tegen Sparta Nijkerk een enorm pak slaag gekregen. De tweede divisionist verloor met maarliefst 4-0 van de derde divisionist uit Nijkerk. Bij rust was het 2-0. Het tweede en derde doelpunt werden gemaakt door oud-spelers van de Vogels.

14' Jesse van Nieuwkerk [1-0]
31' Bryan Burgerhout [2-0]
70' Donny van der Wal [3-0]
77' Jesse Buitenhuis [4-0]

DOVO - Spakenburg
In Veenendaal bleef Spakenburg, ondanks een hattrick van Floris van der Linden, steken op een 3-3 gelijkspel tegen DOVO. De van Koninklijke HFC overgekomen spits maakte de 1-0, de 2-0 en de 3-3.

Vooral de 2-2 van DOVO, een blunder van Spakenburg-doelman Menno Heus, zorgde voor hilariteit op de tribune. Trainer Eric Meijers werd fijntjes herinnerd aan de uitspraken die hij ooit in een documentaire over zijn toenmalige club Achilles'29 deed over zijn doelman.

18' Floris van der Linden [0-1]
21' Floris van der Linden [0-2]
33' Daan Disveld [1-2]
35 Mitchell de Zwart [2-2]
56' Robin Zwartjes (e.d.) [3-2]
64' Floris van der Linden [3-3]

GVVV en Hoogland verliezen
GVVV leed uit tegen OSS 1920 de eerste nederlaag van de oefencampagne. De Brabanders zegevierden met 2-1. Het enige Veenendaalse doelpunt werd na dertien minuten gemaakt door Hicham Haouat.

Hoogland beleefde een slechte generale voor de bekerwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Capelle. Uit tegen 1e klasser Huizen ging de derde divisionist met 3-1 onderuit. Bij rust was het al 3-0, twee minuten voor tijd maakte Bas Wobbes de enige Hoogland-treffer.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -