RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Berry Powel: 'Als ik geen nieuwe club vind, meld ik me dinsdag gewoon op de training'

VEENENDAAL - Berry Powel en GVVV zijn per direct uit elkaar. Dat meldt de Veenendaalse tweede divisionist op de website. Berry Powel zelf ziet het anders. "Als ik geen nieuwe club vind, meld ik me dinsdag gewoon op de training."

Powel kon in de voorbereiding onder de nieuwe trainer Jochem Twisker niet altijd rekenen op een basisplaats. Dat, plus de opmerking van Twisker dat GVVV nog niet goed genoeg is om met Powel in de spits te spelen, maakte dat de 40-jarige Amersfoorter aan de technische commissie kenbaar maakte dat hij weg wil.

De tc wil aan dat vertrek meewerken. "We hebben niks aan een ontevreden Powel", zegt Rob de Boer, die vanwege de sluiting van de transfermarkt nog tot dinsdag heeft om een opvolger te vinden.

Trainer Jochem Twisker begrijpt de vertrekwens van Powel, maar vindt het jammer dat Powel het gesprek met hem niet is aangegaan, en direct naar de tc stapte. "Ik heb de trainer sowieso weinig gesproken", zegt Powel daarover. "En ik heb gelezen wat hij vindt. Dat vind ik geen compliment voor het elftal. Vorig seizoen scoorde ik er genoeg, en volgens mij is het elftal niet erg veranderd."

Net als GVVV met het vinden van een vervanger, heeft ook Powel haast met het vinden van een nieuwe club. "Er hebben al een paar clubs gebeld, maar er is nog niks concreet. En als het allemaal niks wordt, meld ik me dinsdag gewoon op de training. Ik heb nog een contract bij GVVV."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -