RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO strikt Van der Laan voor de tweede keer

VEENENDAAL - Jordie van der Laan keert terug bij DOVO. De spits tekende vrijdag een contract voor ťťn seizoen bij de Veenenedaalse derde divisionist. Het is de tweede keer dat Van der Laan bij DOVO tekent. Hij sluit maandag aan bij de selectie.

In de zomer van 2018 vertrok Van der Laan zonder een officiŽle wedstrijd te hebben gespeeld bij DOVO, omdat hij prof kon worden bij Telstar. Vervolgens speelde hij voor Kozakken Boys en ASWH, om nu alsnog aan de slag te gaan op Panhuis.

"Destijds voelde ik me al prima thuis bij DOVO. De kans die ik kreeg bij Telstar om mijn eerste profcontract te tekenen kon ik niet laten lopen. Maar nu ben ik weer terug en kan ik afmaken waar ik toen aan begonnen was", zegt Van der Laan op de website van DOVO.

Trainer en manager Scott Calderwood is tevreden met de komst van de aanvaller. "'Met de komst van Van der Laan krijgen we meer mogelijkheden. Het is een goede voetballer en goede spits, we kunnen hem er uitstekend bij hebben. Ik ben de club en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt dan ook zeer dankbaar."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -