Elia en Mahi maken debuut bij FC Utrecht: 'Blij om hier te zijn'

Eljero Elia
Eljero Elia © FCUtrecht.nl
UTRECHT - Vorige week werden aanvallers Eljero Elia en Mimoun Mahi gepresenteerd bij FC Utrecht. De twee maakten zaterdag hun eerste minuten in het shirt van de FC en genoten van hun debuut in het oefenduel tegen PEC Zwolle.

Mimoun Mahi

"Ik ben happy om hier te zijn", spreekt aanwinst Mahi na afloop van het oefenduel. Mahi, en Elia ook, speelde de hele tweede helft. "We hebben iets van 17 basisspelers. Dat toont ook de ambitie van de club aan", zegt Mahi. "Lekker man, weer voetballen", aldus Elia.
Mimoun Mahi is blij dat hij voor FC Utrecht heeft gekozen
Mahi kan voorin op meerdere posities uit de voeten. Een voorkeur heeft hij zelf niet, dat laat hij over aan trainer John van den Brom. "Ik heb door de jaren heen overal gespeeld. We hebben heel veel kwaliteit. Ik voel me overal fijn. Rond de spits, als spits, links of rechts", aldus Mahi.
Ik ga er alles aan doen om heel fit te zijn
Eljero Elia

Eljero Elia

Teamgenoot Elia, die een maand geleden nog kampioen werd van Turkije, zegt dat FC Utrecht een goed niveau heeft. "Met dit elftal kunnen we bovenin meedraaien. We moeten stabieler zijn dan dat ze vorig seizoen waren. Die uitwedstrijden tegen VVV-Venlo en Emmen, die moet je gaan winnen."
Eljero Elia: 'Utrecht is een hele mooie stad'
Ook Elia ziet de concurrentiestrijd. "We moeten hard trainen en elkaar beter maken", aldus de aanvaller. "Ik ga er alles aan doen om heel fit te zijn en te genieten op het veld. Ik hoop dat het coronavirus snel voorbij is en dat ik de Utrecht-supporters blij kan maken."
Mimoun Mahi
Mimoun Mahi © FCUtrecht.nl

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.