Hoogland heeft geen excuses na uitschakeling: 'Het was gewoon slecht'

HOOGLAND - "Ik ga me niet verschuilen achter bijvoorbeeld de geblesseerden, het was gewoon slecht", spreekt trainer Roy Versluis na de uitschakeling in de voorronde van de KNVB Beker. Zijn Hoogland ging op bezoek bij Capelle kansloos met 4-0 onderuit.
Ik heb hier geen verklaring voor
Frank Heus
"Het was gewoon heel slecht", zegt de oefenmeester. "Deze jongens kunnen allemaal beter. We hebben ons niveau niet gehaald. Het is wel een tegenvaller dat we er nu uit liggen."
Aanvaller Frank Heus deelt de mening van zijn trainer. "Het was niet best vandaag", aldus de zomeraanwinst. "Ik heb er geen verklaring voor. We hebben al wat redelijke wedstrijden gespeeld, maar vandaag hebben we niet eens vier keer de bal naar elkaar kunnen overspelen."

Ondermaats

Hoewel het bekertoernooi dus snel ten einde is voor Hoogland, maakt Versluis zich nog geen zorgen over de competitie. Die gaat volgende week van start met een duel tegen OSS'20.
"De mensen die deze wedstrijd hebben gezien, hebben niet het niveau van Hoogland gezien. Dat gaat echt nog wel omhoog. Maar ik denk niet dat Oss met angst naar ons toewerkt."
Aanvaller Heus is minder hoopvol. "Ik heb geen zin om heel negatief te gaan doen, maar hier haal je weinig vertrouwen uit. De competitie begint volgende week pas, dat is belangrijker dan deze beker."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.