Hercules-trainer Van der Kooij baalt van mentaliteit: 'Ze laten elkaar in de steek'

© RTV Utrecht
UTRECHT - Hercules-trainer René van der Kooij heeft geen goed woord over voor de laatste tien minuten van zijn ploeg zaterdag in het duel met Harkemase Boys. De Utrechters stonden tot de 80e minuut met 2-0 achter maar verloren uiteindelijk met 6-0.
Ik vind het een vernedering
Enrico Patrick
Een geflatteerde nederlaag, zo noemt Enrico Patrick de 6-0 afstraffing tegen Harkemase Boys. "We begonnen nog vrij goed. Zij hadden slechts twee kansen en twee goals. Tweede helft was het eigenlijk hetzelfde liedje", aldus de teleurgestelde verdediger. "Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst met 6-0 heb verloren."
René van der Kooij baalde enorm van de laatste tien minuten
Trainer Rene van der Kooij keek er iets anders naar. "Ik vond de eerste helft niet goed", aldus de oefenmeester. "De eerste 30 minuten van de tweede helft waren we zoveel beter. Wat er na die 3-0 gebeurt dat kan niet. Sommige laten hun teamgenoten in de steek. Ik ben daar heel teleurgesteld in, dat is geen karakter."
Het bekertoernooi zit er nu op voor Hercules. "Elke voetballer wil winnen. Sommige zeggen dat 3-0 en 6-0 verliezen hetzelfde is, maar zo zie ik het niet. Ik vind het een vernedering", aldus Patrick. Van der Kooij heeft er vertrouwen in dat het in de competitie wél goed gaat. "Ik denk helemaal niet 'oh oh'. Ik heb er best een goed gevoel over. Dat klinkt best gek als je met 6-0 verliest."
Hercules begint volgende week zondag de derde divisie B met een thuisduel tegen Gemert.
Enrico Patrick vindt de 6-0 geflatteerd

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.