RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46 baalt van uitschakeling: 'Meer zat er niet in'

1/3
WOERDEN - Sportlust'46 treurt na afloop van de verloren bekerwedstrijd in de eerste voorronde van de KNVB Beker. Uit bij GOES werd na verlenging met 1-0 verloren. "We hebben een hoop goed gedaan vandaag, maar we kunnen het niet volhouden", blikt trainer Patrick Loenen terug.

Patrick Loenen: "Qua resultaat staat hier een boer met kiespijn"


"We hebben 120 minuten geen kans weggegeven", ziet Loenen er wel het positieve van in. "Qua resultaat staat hier een boer met kiespijn, maar als trainer van GOES was ik ook heel blij geweest met deze zege."

Sportlust maakte het spel tegen het verdedigende GOES, maar benutte de kansen in de eerste helft niet. "Tegen zo'n ploeg, op zo'n knollentuin, moet je de kansen die je krijgt afmaken. Dan moeten zij uit hun zetel komen."

Loenen baalt dat de Woerdenaren niet door zijn in het bekertoernooi. Zeker met wat mogelijk nog had kunnen komen. "Je kan mooie clubs loten als je verder komt", weet de trainer.

de eerste echte bal die op doel geschoten wordt door hun in de verlenging, die vliegt erin"
Nick Verhagen (aanvoerder Sportlust'46)

Nick Verhagen van Sportlust'46 zag zijn ploeg goed beginnen. "In het eerste half uur zijn we de bovenliggende ploeg en hebben we drie 100% kansen die erin moeten", is hij duidelijk. "GOES is een stugge ploeg, dat wisten we en dat bleek ook wel. Maar de eerste echte bal die op doel geschoten wordt door hun in de verlenging, die vliegt erin. Dan wordt het heel lastig."

Een slotoffensief had geen resultaat. "Het was voor ons pompen en hopen, maar meer zat er niet in. Dat dit een wedstrijd zou worden met weinig goals, zeiden we van tevoren al. Uiteindelijk blijkt dat ook, maar zitten wij aan de verkeerde kant van de streep", aldus Verhagen.

Nick Verhagen: "In de eerste helft hadden we drie 100% kansen die erin moeten"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -