RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kansloze nederlaag honkballers Quick: 'Maar we bleven vechten'

1/3
AMERSFOORT - De honkballers van Quick Amersfoort hebben het uitduel in de hoofdklasse tegen Hoofddorp Pioniers verloren met 8-1. Het wordt voor de Amersfoorters haast onmogelijk nog een plek bij de play-offs te veroveren.

Bij Quick stond routinier Roger Bernadina op het veld. De aanwinst heeft meer dan 500 Major league-duels, de hoogste competitie van Amerika, achter zijn naam staan. De 36-jarige honkballer werd deze week vastgelegd. "Het is altijd goed om weer op het veld te zijn", aldus Bernadina. "Ik wil het team hier graag helpen."

Roger Bernadina neemt een bak aan ervaring mee naar Quick


Kansloze nederlaag
"Vandaag was een lastige wedstrijd, maar we bleven wel vechten. Maar morgen is weer een nieuwe dag", kijkt Bernadina hoopvol vooruit. Coach Reinier de Vries is minder optimistisch. Theoretisch heeft Quick nog een heel klein kansje om de play-offs te halen, maar De Vries ziet dat niet gebeuren. "We hebben onze doelstelling niet gehaald."

De hoofdklasse begon vanwege het coronavirus later dan normaal. In een recordtijd is en wordt het huidige seizoen gespeeld. "Het is een heel lastig seizoen geweest. We wilden bij de eerste vier eindigen, maar dat gaat niet lukken", aldus de oefenmoester. "We hebben het vaak laten liggen terwijl we de betere ploeg waren."

Op de ranglijst staat Quick op dit moment zesde. Het gat met nummer vier Hoofddorp Pioniers is op dit moment 9 punten. Quick kan nog 10 punten bemachtigen.

Coach Reinier de Vries baalt dat doelstelling niet gehaald gaat worden


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -