Debuut Utrechter Timber in Jong Oranje

© Orange Pictures
UTRECHT - Jurriën Timber heeft vrijdagavond zijn debuut gemaakt in Jong Oranje. De 19-jarige Utrechter kwam in het EK kwalificatieduel in en tegen Wit-Rusland in de 69e minuut in het veld voor Danilo Doekhi van Vitesse. Jurriën Timber begon in Utrecht met voetballen en speelt nu voor Ajax.
Op dat moment leidde Jong Oranje al met 5-0. Uiteindelijk werd het 7-0. Vijf van de zeven doelpunten werden gescoord door spelers van AZ. Boadu en De Wit maakten er twee, Koopmeiners benuttte een strafschop. Sierhuis en Harroui maakten de zeven vol voor Jong Oranje, dat na een rode kaart 82 minuten tegen een man minder speelde.
Nederland heeft nu 15 punten uit vijf duels. Dinsdag is de nummer drie van de poule Noorwegen in Almere de volgende tegenstander.