Scorende Spakenburg-aanwinst Van der Linden: 'We mogen dit niet weggeven'

© Orange Pictures
VEENENDAAL - Al in november 2019 werd al bekend dat Floris van de Linden de voorste linie van Spakenburg in het seizoen 2020/2021 zou gaan versterken. Bij zijn competitiedebuut tegen Scheveningen liet hij zich met een kopgoal gelijk gelden, al baalde hij wel dat dit niet leidde tot drie punten.
We hadden deze wedstrijd moeten winnen
Eric Meijers
Het was de 63e minuut toen Van der Linden boven de Scheveningse tegenstanders uitkwam en de 1-0 op het scorebord zette. "Het was een goede voorzet van Hero(van Lopik, red.) en ik kopte hem heerlijk binnen", zei Van der Linden na afloop tegen RTV Utrecht.
"Het was van onze kant een moeizame wedstrijd", aldus de scorende aanwinst. "Je komt tegen tien man met 1-0 voor dat mag je nooit meer weggeven." Al in de 25e minuut kwam Scheveningen door een rode kaart met een man minder te staan. "Ik sta hier met een kater", zei trainer Eric Meijers. "Met elf tegen tien is het altijd moeilijk. Je moet dan geduld hebben, dat heb ik in de rust ook aangegeven."
Een kwartier voor tijd maakte Jari de Jong namens Scheveningen de gelijkmaker. "Na die 1-0 denk je hij zit in de tas. Maar we waren vandaag niet goed. We hadden deze wedstrijd moeten winnen", aldus een teleurgestelde Meijers. "Ik vond ons aan de bal veel minder dan ik in de voorbereiding heb gezien."
Eric Meijers: 'Ik sta hier met een kater'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.