RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels begint met zege: 'Geweldig dat Van Diermen de winnende maakt'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Nog nooit scoorde Kevin van Diermen voor zijn IJsselmeervogels. Zaterdag kopte hij zijn ploeg bij de start van de tweede divisie naar de 2-1 winst tegen Rijnsburgse Boys. Daar was hijzelf en zijn trainer Berry Smit erg blij mee.

Een gelijkspel was denk ik wel terecht geweest"
Kevin van Diermen

"Dit is echt heerlijk", sprak een opgeluchte Van Diermen na afloop tegen RTV Utrecht. "Ik had nog nooit gescoord en daar hikte ik al wel even tegen elkaar. Dan zo de winnende maken is top." Ook trainer Smit was blij voor Van Diermen. "Dat vind ik geweldig. Hij is een jongen van de club en gaat maar door. Hij heeft aangegeven dat hij een Diesel is en er aan zou komen. Dat heeft hij vandaag bewezen, fantastisch."

Kevin van Diermen kroonde zich tot matchwinner


Het spel van IJsselmeervogels was niet groots. "Zo'n eerste wedstrijd is altijd apart. Een gelijkspel was denk ik wel terecht geweest", zei Van Diermen. "We moeten kritisch blijven", zegt Smit. "De bereidheid bij de spelers was absoluut aanwezig. Het middenveld is compleet nieuw en die moeten nog aan elkaar wennen."

Smit heeft er vertrouwen in dat zijn elftal de komende tijd gaat groeien. "Dit geeft heel veel vertrouwen. Maar er zijn nog wat dingen die we moeten oplossen."

Trainer Berry Smit: "We herpakten ons"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -