RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland-trainer Versluis baalt: 'Eigenlijk een punt verdiend'

1/3
HOOGLAND - Hoogland-trainer Roy Versluis vindt dat zijn ploeg zondag meer had verdiend dan nul punten. Tegen favoriet OSS'20 vergat zijn ploeg zich te belonen en verloor op eigen veld met 1-0.

Wij hebben echt wel kwaliteit"
Bas Wobbes

Vorige week ging Hoogland in de voorrond van de KNVB Beker met 4-0 kansloos onderuit tegen Capelle. Tegen OSS'20 leek er een heel ander elftal te staan. "Ik heb genoten van het elftal hoe ze ervoor gingen. Ze hebben veel strijd en beleving geleverd. Qua voetbal hadden we misschien niet een punt verdiend, maar wel op basis van de strijd en beleving", spreekt Versluis na afloop.

Oefenmeester Roy Versluis: "Ze hadden eigenlijk wel een punt verdiend"


Aanvaller Bas Wobbes was nog vlakbij de gelijkmaker. "Ik raakte hem net niet. Hij komt bij de penaltystip en ik moet hem raken, maarja ik mis hem. Als ik hem raak dan hadden we een punt", zegt de aanvaller teleurgesteld.

We hebben onze huid duur verkocht"
Roy Versluis

Toch een beetje trots
Door het stopzetten van de competitie ontsnapte Hoogland aan degradatie. Titelkandidaat Oss'20 was dan misschien niet de ideale tegenstander om het seizoen tegen te beginnen. "We wilden de ruimtes klein houden omdat ze veel voetballend vermogen hebben", aldus de oefenmeester. "We missen ook nog acht man. Dat is voor Hoogland echt heel veel. Als wij compleet zijn en we kunnen elke week laten zien wat we vandaag hebben laten zien dan gaan we niet onderin spelen." Wobbes is het daarmee eens. "Wij hebben echt wel kwaliteit."

"Voor een eerste wedstrijd mogen we best een beetje trots zijn", aldus Wobbes. Zijn oefenmeester heeft ook een klein beetje een trots gevoel. "Het is jammer dat we verloren hebben, maar we hebben onze huid duur verkocht", besluit Verluis.

Bas Wobbes: "Ik wil niet trots zijn, maar hier kunnen we mee verder"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -