Dames Brandenburg zeker van lijfsbehoud

BILTHOVEN - De dames van Brandenburg boekten in de degradatiepoule van de hoofdklasse een ruime zege op Haerlem. Het werd 13-4. En dat betekent dat de Bilthovenaren zeker zijn van lijfsbehoud in de hoofdklasse.
Maar de ploeg ontloopt niet alleen degradatie, trainer Aalmoes en zijn meiden mogen zelfs nog meedoen aan de play-offs om het kampioenschap. Brandenburg staat tweede in de poule met 21 punten uit 10 wedstrijden.
In de eerste klasse won UZSC met 10-8 van SG TWZ 2. De Utrechters staan negende met 18 punten uit 19 wedstrijden.
De heren van AZ&PC hebben zich geplaatst voor de play-offs van de hoofdklasse. De ploeg uit Amersfoort versloeg Het Ravijn met 7-4. Een punt was genoeg om deelname aan de play-offs af te dwingen. AZ&PC staat zesde met 32 punten uit 23 wedstrijden.
In de eerste klasse won het tweede van AZ&PC met 10-7 van Brandenburg. Brandenburg kan nog steeds promoveren. De Bilthovenaren staan vierde met 43 punten uit 23 wedstrijden.
En het was groot feest in Utrecht waar de heren van UZSC tegen TWZ 2 het kampioenschap van de tweede klasse binnenhaalde. De ploeg won met 14-5 en kan met 1 wedstrijd te gaan niet meer ingehaald worden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.