RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verschoor twaalfde in eerste race van laatste weekend

BENSCHOP - Formule 3-coureur Richard Verschoor uit Benschop is bij de Grand Prix van Toscane als twaalfde over de streep gekomen. Op het circuit van Mugello veroverde de Deen Frederik Vesti de winst.

Verschoor begon in Italië vanaf de dertiende plek en wist gedurende de 21 rondes zich één plek omhoog te werken. Het gat met winnaar Vesti was 15,5 seconden.

Zondag rijden de coureurs nogmaals op het circuit van Mugello. Dat is de laatste race van het huidige Formule 3-seizoen. Verschoor hoopt dan beter te presteren. "Over deze race ben ik over het algemeen tevreden. Ik miste nog snelheid om met de top mee te gaan. Morgen hoop ik meer punten te veroveren", laat hij weten op zijn sociale media.

Klassement
Het algemeen klassement van de Formule 3 wordt aangevoerd door de Australiër Oscar Piastri. Hij heeft 160 punten bemachtigd, net zoveel als de Amerikaanse nummer twee Logan Sargeant. Verschoor staat tiende met 63 punten. Hij kan zondag nog over nummer negen Alex Peroni heen gaan. De Australiër heeft slechts één punt meer dan de Benschopper.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -