RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twisker na tweede nederlaag GVVV: 'Wachten op het vertrouwen'

1/3
VEENENDAAL - Jochem Twisker wacht nog op zijn eerste winst als trainer van GVVV in de tweede divisie. De oefenmeester raakt na een puntloze seizoenstart nog niet in paniek.

Dan valt die 2-0 uit het niets en dan loopt de lucht eruit hé"
Jochem Twisker

Vorige week verloor GVVV van Quick Boys, deze week was Excelsior Maassluis te sterk voor de Veenendalers. "Wedstrijden worden beslist in de twee 16-meters", zegt Twisker na afloop. "Als je ziet wat zij en wat wij uit dreigende situaties halen, dan is dat een wereld van verschil."

Jochem Twisker hoopt dat zijn ploeg snel meer vertrouwen krijgt


"Deze komt hard aan, absoluut", spreekt middenvelder Tom Oostinjen tegen RTV Utrecht. "Wij hadden het vooral lastig met de beweging die zij hadden. Het was zoeken en daardoor kregen we geen grip op de wedstrijd. Zo'n eerste thuiswedstrijd wil je graag winnen."

Wij kunnen met dit team echt wel hoger eindigen"
Tom Oostinjen

Het spel van GVVV was zowel tegen Quick Boys als tegen Excelsior Maassluis moeizaam. Volgens Twisker komt dat doordat hij iets probeert op te bouwen bij de Veenendaalse ploeg. "Het is een gebrek aan vertrouwen in de manier hoe wij willen druk zetten. In de rust doen we dat beter. Dan valt die 2-0 uit het niets en dan loopt de lucht eruit, hé?", aldus een teleurgestelde Twisker.

Oostinjen is zich ervan bewust dat dit een slechte seizoenstart is. Toch heeft hij er vertrouwen in dat het tij gaat keren. "We moeten aan de bak. Wij kunnen met dit team echt wel hoger eindigen", aldus de middenvelder van de ploeg die op dit moment de hekkensluiter van de tweede divisie is.

Tom Oostinjen: 'Geen paniek, we hebben gewoon een ploeg met voldoende kwaliteit'


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -