Valse start voor Handbal Houten in Eredivisie

© Ankie Hogewind Fotostudio Red Green Blue
HOUTEN - Handbal Houten heeft geen goede start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie gemaakt. Er werd met 28-24 verloren van KRAS/Volendam 2.
Bij rust ging het nog redelijk gelijk op. Beide ploegen zochten de kleedkamer op met een 16-15 voorsprong in het voordeel van de Volendammers. De thuisploeg liep in de tweede helft verder uit, met 28-24 als eindstand.

Terugkeer

Houten is dit seizoen weer terug in de Eredivisie na een mislukt BENE League-avontuur, maar van een geslaagde terugkeer op het hoogste nationale niveau was dus geen sprake. Eerder deze week berichtte de Eredivisieploeg ook over het vertrek van een van de steunpilaren van de afgelopen seizoenen, Jarn van Gool.
Komende week ontvangt Houten Emmen, dat haar eerste wedstrijd wel wist te winnen.