RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gelijkspel Kampong na zinderende slotfase

UTRECHT - Kampong heeft aan het uitduel in de hoofdklasse met Rotterdam een punt overgehouden. Het duel eindigde in 2-2.

Na twee kwarten was het Rotterdam dat de voorsprong te pakken had. Joaquin Menini had zijn ploeg vlak voor het einde van het tweede kwart op 1-0 voorsprong gebracht.

Waar Kampong in de eerste twee kwarten nog niet het gewenste niveau haalde, verscheen de ploeg van Roelant Oltmans in het derde kwart beter ten tonele. Na vier minuten was het Jip Janssen die via een strafcorner de 1-1 maakte.

Spannende slot
Wat volgde was een zinderende slotfase. Rotterdam kreeg strafcorner na strafcorner, maar het was Kampong dat tot scoren kwam. Bjorn Kellerman soleerde vervolgens door de Rotterdamse verdediging heen en zette de 1-2 op het scorebord. Twee minuten later was de stand alweer gelijk. Thijs van Dam kreeg namens Rotterdam de mogelijkheid om te scoren en deed dat: 2-2.

31' Joaquin Menini [1-0]
39' Jip Janssen [1-1]
66' Bjorn Kellerman [1-2]
68' Thijs van Dam [2-2]

Ranglijst
Kampong wist vorige week nog de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen. De Utrechters staan nu na twee duels op de derde plek.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -