RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong baalt van gelijkspel: 'Hadden deze moeten winnen'

1/3
UTRECHT - Slechts één punt nam Kampong zondag mee bij Rotterdam (2-2). Dat de Utrechters niet verder dan een gelijkspel kwamen daar werd na afloop flink van gebaald.

Ik weet waar ik de vinger op moet gaan leggen"
Roelant Oltmans

Vier minuten voor tijd maakte Kampong nog de 1-2, maar Rotterdam wist nog de 2-2 gelijkmaker op het scorebord te zetten. "Klopt, dat mag niet gebeuren", zegt aanvoerder Sander de Wijn. "Normaal is het onze kracht om dat uit te spelen." Ook coach Roelant Oltmans hekelt dat. "We moeten zorgen dat we die wedstrijd gewoon thuisbrengen. Dat hebben we verzaakt."

Sander de Wijn: "We hadden deze moeten winnen"


"Het was alles bij elkaar niet goed genoeg van onze kant. Dat wil niet zeggen dat we een slechte pot hebben gespeeld, maar het was niet goed genoeg om te winnen", blikt De Wijn terug. Zijn oefenmeester weet waar het, vooral in de eerste twee kwarten, aan ontbrak. "Er zat geen energie in. Dat is iets wat ik in de rust ook heb gezegd. Dat was de tweede helft gelukkig een stuk beter", aldus Oltmans.

Werk aan de winkel
Vorige week won Kampong eenvoudig met 5-0 van Klein Zwitserland. "Het is de eerste graadmeting sinds de voorbereiding. Dus in die zin hebben is er werk aan de winkel. Met het spel dat we vandaag op de mat hadden moeten leggen, hadden we moeten winnen", besluit De Wijn die daarmee zijn coach Oltmans indirect aan het werk zet. "Ik weet waar ik de vinger op moet gaan leggen, maar dat hou ik voorlopig nog even voor mijzelf."

Roelant Oltmans: "Er zat te weinig energie in"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -