Hoogland heeft nul uit twee: "We laten elkaar vallen"

© Geert Lommers
HOOGLAND - Er moet meer worden gecreëerd bij Hoogland, dat was de conclusie van trainer Roy Versluis. Zondag verloor zijn ploeg ook de tweede wedstrijd van dit seizoen waardoor het de hekkesluiter van de derde divisie B is met nul punten.
We laten elkaar vallen in het laatste kwartier
Sebastiaan Bruins
Op bezoek bij Blauw Geel'38 werd het maar liefst 5-1. "We beginnen slap in de eerste helft en na rust beginnen we opnieuw slap. Daar ben ik teleurgesteld in. Ondanks de 5-1 eindstand denk ik dat we hier een beter resultaat hadden kunnen halen", zegt Versluis.
Sebastiaan Bruins: "We moeten nu wel positief blijven"
Doelman Sebastiaan Bruins keepte geen slechte wedstrijd, toch moest hij vijf keer de bal uit zijn doel halen. "Ja, het is zonde hoe dat in het laatste kwartier loopt", zegt de sluitpost. "De schrijnende conclusie is dat we elkaar laten vallen in het laatste kwartier. En dat in wedstrijd twee al."
En als we dan voor de goal komen dan maken we het niet af
Roy Versluis
De negativiteit die er nu is moet volgens Bruins verdwijnen. "We moeten niet in het negatieve blijven hangen. We moeten een beetje positief blijven en natuurlijk stappen maken op het voetballende vlak. Maar in wedstrijden als vandaag weet je wel dat we compact moeten blijven staan."

Ontbrekingen

Vorige week verloor Hoogland van OSS'20 met 1-0. Na twee duels heeft de ploeg van Versluis nul punten. "Wij creëren weinig. En als we dan voor de goal komen dan maken we het niet af. Maar we missen ook een hoop jongens, al wil ik mij daar niet achter verschuilen", aldus Versluis. "We hopen dat die jongens zo snel mogelijk terugkomen, maar anders moeten deze elf het doen. En die moeten het ook kunnen. Dat zag je ook aan de eerste 40 minuten."
Roy Versluis: "We creëeren te weinig"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.