AZ&PC sluit competitie af met winst

AMERSFOORT - In de hoofdklasse waterpolo hebben de heren van AZ&PC de reguliere competitie afgesloten met een overwinning op Zian.
Thuis in Amersfoort werd het 7-6. Vorige week verzekerde AZ&PC zich al van deelname aan de play-offs. De Amersfoorters eindigen op de vijfde plaats op de ranglijst met 35 punten uit 24 wedstrijden.
In de eerste klasse behield VZC Veenendaal dankzij een overwinning op Brandenburg de tweede plaats. Dat betekent dat de Veenendalers in de play-offs mogen gaan strijden om een plaats in de hoofdklasse. Wie de tegenstander wordt is nog niet duidelijk.
Het gaat om de één na laatste plek op de ranglijst van de hoofdklasse maar die beslissing is nog niet gevallen. Het tweede van AZ&PC sloot de competitie af met een 15-5 overwinning op De Robben. De Amersfoorters eindigen op de derde plaats met 46 punten uit 24 wedstrijden. Brandenburg is vijfde met 43 uit 24.
In de eerste klasse bij de dames verloor UZSC met 2-1 van het tweede van Polar Bears. De Utrechters eindigen op de negende plaats op de ranglijst met achttien punten uit twintig wedstrijden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.