Jong FC Utrecht lijdt gevoelige nederlaag tegen Jong AZ

© RTV Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft maandag in de eerste divisie verloren van Jong AZ. Op Sportpark Zoudenbalch in Utrecht ging de ploeg van trainer René Hake met 2-1 onderuit.
Jong FC Utrecht kwam via Mohammed Mallahi in de 36ste minuut op een 1-0 voorsprong. Binnen de minuut scoorde Jong AZ de gelijkmaker door Thijs Oosting. Tien minuten na rust bezorgde Mohammed Taabouni de Alkmaarse zege. Hij scoorde de 1-2.
Tot overmaat van ramp kreeg Jong FC Utrecht middenvelder Zineddine Bourebaba ook nog twee keer geel in de wedstrijd en mocht hij in de 90ste minuut met rood het veld verlaten. Op de ranglijst staat Jong FC Utrecht op de 14de plaats. Koploper is NAC Breda en dat is de eerstvolgende tegenstander van Jong Utrecht.
Jong FC Utrecht, dat vrijdag nog won van FC Volendam, speelde ver onder zijn kunnen. Misschien wel de slechtste wedstrijd onder de succesvolle trainer René Hake, die na afloop ook geen prettig gevoel had, zo vertelde hij in een interview met RTV Utrecht.