RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht vindt nieuwe spits in 'toptalent' van Monaco

UTRECHT - FC Utrecht versterkt zich met spits Moussa Sylla. De 20-jarige Fransman komt over van AS Monaco, dat uitkomt in de hoogste Franse divisie. Volgens FC Utrecht-directeur Jordy Zuidam behoort Sylla tot 'de grootste aanvallende talenten van Frankrijk'.

Sylla tekent een contract tot 2023, met een optie voor nog een extra jaar. Het is niet bekend of FC Utrecht een transfersom heeft overgemaakt naar Monaco, en zo ja hoe hoog die is.

"Het maakt ons trots dat hij in deze fase van zijn loopbaan voor FC Utrecht heeft gekozen", zegt Zuidam. Moussa is zeker zo ambitieus als wij." Verder prijst Zuidam de 'power en snelheid' van de Fransman. "Een speler met ontzettend veel potentie."

In april 2018 maakte Sylla zijn debuut in het eerste van AS Monaco. Sindsdien speelde hij 24 competitieduels voor de Monegasken. Hij scoorde daarin twee keer. Ook speelde hij zes keer mee in de Champions League (ťťn goal) en kwam hij uit voor meerdere Franse nationale jeugdteams.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -