RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ruud Boymans: 'FC Utrecht was de mooiste periode uit mijn loopbaan'

1/2
UTRECHT - Ruud Boymans is geen voetballer meer. De spits, die tussen 2014 en 2016 in 28 competitieduels 19 keer scoorde voor FC Utrecht is gestopt. Nadat hij in de voorbereiding op het seizoen waarin hij voor tweede divisionist Quick Boys zou gaan spelen opnieuw geblesseerd raakte, zette hij een punt achter zijn loopbaan. Vrijdag was hij te gast in Een Berg Sport bij RTV Utrecht.

"Dat is natuurlijk lastig, maar op een gegeven moment moet je je er bij neerleggen. 't Is gewoon zoals het is. Ik heb er een jaar over gedaan om aan het idee te wennen. In die tijd ben je ook bezig met wat je leuk vindt, waar je je mee bezig wilt houden."

Ruud Boymans: 'Op een gegeven moment moet je je erbij neerleggen"


In het jaar waarin Boymans twijfelde over het voortzetten van zijn loopbaan, dacht hij ook na over de toekomst. En hij vond een nieuwe uitdaging. "Ik doe nu evenementen, dat ging heel goed, maar nu met corona moet je een pas op de plaats maken. Heel anders dan voetbal, maar heel erg leuk."

Ruud Boymans kijkt met veel plezier terug op zijn periode bij FC Utrecht. "Dat was de bevestiging dat ik klaar was voor de eredivisie. Ik heb er heel veel liefde aan overgehouden bij de fans en bij de medewerkers. Ik denk dat het de mooiste periode van mijn loopbaan is geweest. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik niet meer genoten heb."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -