Yassin Ayoub geniet in Athene: 'Feyenoord was een leermoment'

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Yassin Ayoub verkaste afgelopen zomer van Feyenoord naar Panathinaikos. De Amsterdammer speelde maar een jaar in De Kuip, al is spelen een groot woord. Na zijn overgang van FC Utrecht naar Feyenoord zat Ayoub vooral op de bank. Van Advocaat mocht hij vertrekken en de keuze viel Panathinaikos.
Ruud Boymans, te gast in Een Berg Sport, denkt dat de middenvelder in Rotterdam te weinig kansen heeft gekregen om zich te laten zien. "Hij heeft nooit eens drie, vier wedstrijden achter elkaar gespeeld." Gert Kruys ziet het anders. "Er zijn wel veel spelers die het niet redden bij Feyenoord. Niet iedereen is bestand tegen de magie van De Kuip."
Yassin Ayoub in Athene: "Ik wist niet dat hier zo leefde"

Geen spijt

Spijt van zijn overgang naar Feyenoord heeft Ayoub niet. "Het is een leermoment. In het leven maak je soms keuzes die goed uitpakken, en andere pakken minder uit", zegt de middenvelder via een zoomverbinding in Een Berg Sport. "Als je dat als spijt gaat zien sta je verkeerd in het leven."
Waarom hij weg wilde uit Rotterdam, is voor Ayoub heel simpel. "Als kind ga je op voetballen omdat je het leuk vindt. Ik had bij Feyenoord geen plezier meer. Trainingen zijn leuk, maar het gaat om de wedstrijden."
Dus vertrok Ayoub naar Griekenland, waar hij bij Panathinaikos het plezier heeft teruggevonden. "Ik wist niet dat het hier zo erg leefde. Die mensen hier gaan echt tekeer."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.