Powel scoort vier keer voor GVVV 2: 'Kampioen met een tweede ben ik nog niet geworden'

© Orange Pictures
VEENENDAAL - Berry Powel is bij het tweede van GVVV goed van start gegaan. De aanvaller wist zaterdag liefst vier keer te scoren in de 5-3 overwinning op Valleivogels in de reserve eerste klasse. Vorig seizoen speelde Powel nog in het eerste van GVVV, maar daar is hij niet meer welkom.
Berry Powel: 'Ik wil voetballen en plezier maken'
Powel gaf eerder deze week al aan dat hij verwacht het seizoen bij het tweede van de Veenendaalse club af te moeten maken. "Lekker voetballen en plezier maken, dat is gelukt", blikt Powel na zijn vier treffers terug. "Het tweede wil graag kampioen worden. Daar gaan we alles aan doen om dat te bewerkstelligen."
"Ik heb veel kampioenschappen op mijn CV staan, maar kampioen worden met een tweede staat er nog niet bij", zegt Powel.
Vrijdagavond kwam het bericht naar buiten dat het bestuur en de technische commissie van GVVV de spelersgroep heeft gevraagd na te denken om een deel van hun salaris in te leveren. Dit om het hoofd boven water te kunnen houden. "Ik heb geen idee. Dat geldt denk ik voor het eerste. Ik zit niet meer bij het eerste dus ik weet niet wat daar besproken wordt. Ik krijg gewoon mijn premie bij het tweede", zegt Powel over de situatie.

Powel noodgedwongen bij tweede

Eind augustus maakte Powel bekend te willen vertrekken bij de Veenendalers. GVVV gaf hem toestemming om te zoeken naar een nieuwe club, maar die vond Powel niet. Voor GVVV en trainer Jochem Twisker is Powel geen optie meer voor het eerste elftal.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.