RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Derde gelijkspel Spakenburg: 'We hadden recht op winst'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg-aanvaller Floris van der Linden vindt dat zijn ploeg zaterdag tegen Jong Sparta de overwinning had verdiend. Hij en zijn ploeggenoten kwamen echter niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Ik dacht ook de hele tijd hij gaat nog wel vallen"
Floris van der Linden

Spakenburg was het gehele duel de bovenliggende partij en kreeg genoeg kansen. "Vooral de eerste helft was er maar ťťn ploeg die recht had op de overwinning en dat waren wij. We hadden die drie punten moeten binnenhalen, maar dat hebben we niet gedaan. Dat is onze eigen schuld", zegt Van der Linden.

"Je zou zeggen 0-0 is een saaie wedstrijd, maar dat is het absoluut niet geweest", spreekt trainer Eric Meijers na afloop. "We krijgen genoeg mogelijkheden om te scoren maar dat doen we niet. We hebebn er vandaag wel echt alle aangedaan."

Floris van der Linden: 'Het zit in de afronding echt niet mee'


Volgens de aanvaller was het zo'n wedstrijd dat als de treffer eenmaal valt, dat er dan meer doelpunten hadden gevallen. "Ik dacht ook de hele tijd hij gaat nog wel vallen. Ik hield er lang geloof in. Op een gegeven moment zag je bij meerdere dat de pijp leeg was."

Het moet een keer onze kant opvallen"
Eric Meijers

In paniek raken doet Van der Linden nog niet na drie gelijke spelen op rij. "Het spel is goed, maar we moeten niet elke week een gelijkspel hebben want dan halen we niet zoveel punten." Spakenburg staat nu twaalfde. "Het moet een keer onze kant opvallen. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk gaat gebeuren, want dit Spakenburg verdient wel meer."

Eric Meijers: 'Met drie uit drie zijn we niet tevreden'


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -