GVVV niet tevreden met eerste punt: 'Hier was meer te halen'

© Orange Pictures
VEENENDAAL - GVVV pakte zaterdag het eerste punt van het seizoen tegen mede-hekkensluiter TEC. De Veenendalers baalden daar na afloop van want ze roken de drie punten.
Als we de kansen af gaan maken dan gaan we ook beter spelen
Hicham Haouat
Tegen TEC werd het zaterdag 1-1. "De tweede helft hadden we zeker de wedstrijd naar ons toe moeten trekken", zegt doelpuntenmaker Hicham Haouat na afloop. "De eerste helft was het nog rommelig, maar de tweede helft hadden we de betere kansen. Maar goed we maken ze niet."
Ondanks dat die eerste helft rommelig was vond Phillip Ties dat zijn ploeg toen al trekker had moeten overhalen. "We hadden het de eerste helft al moeten beslissen", zegt hij. "Het lukte gewoon niet. Het is zonde. We doen onszelf tekort."
We staan in ieder geval niet meer op nul
Philip Ties
"Gezien die kansen ben ik wel teleurgesteld. Er was zeker meer te halen. We hebben vijf opgelegde kansen gehad", zegt Haouat. GVVV blijft daardoor laatste. "Als we de kansen af gaan maken dan gaan we ook beter spelen."
Ties baalt van de seizoenstart. "Het is al drie wedstrijden zo dat we te weinig krijgen. Er is perspectief genoeg, maar ook genoeg om aan te werken. We staan in ieder geval niet meer op nul en dat is het positieve van vandaag."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.