RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong kleineert Almere met elf treffers

UTRECHT - Kampong heeft zondag niets heel gelaten van Almere. De Utrechters waren op eigen veld duidelijk de baas: 11-0.

Na vijf minuten spelen drong Björn Kellerman door de verdediging van Almere heen. Hij maakte de 1-0. Zeven minuten lukte Kellerman dat opnieuw en zo zorgde hij voor de 2-0. Nog voordat het eerste kwart voorbij was tekende Sander de Wijn voor de 3-0.

Ook in het tweede kwart werd het net gevonden. Jip Janssen maakte na vijf minuten, uiteraard vanuit een strafcorner, de 4-0. Daar bleef het niet bij want Kellerman maakte niet alleen zijn derde en vierde van de middag maar ook de 5-0 en 6-0.

Geen houden aan
Kampong wilde duidelijk werken aan het vertrouwen en het doelsaldo. Via Floris de Ridder en Terrance Pieters werd het namelijk nog voor het vierde kwart van start ging 7-0 en 8-0. Met elf minuten te spelen was het Jip Janssen die zorgde voor de 9-0.

Via een strafbal zorgde Martijn Havenga even later voor de befaamde 10-0. Janssen vond het nog niet genoeg. Via een strafcorner bepaalde hij de eindstand op 11-0. Dat was niet de enige 11-0 dit weekend in onze regio. De voetballers van DOVO wonnen zaterdag met hetzelfde verschil van de amateurs van Ajax.

5' Björn Kellerman [1-0]
12' Björn Kellerman [2-0]
14' Sander de Wijn [3-0]
22' Jip Janssen [4-0]
40' Björn Kellerman [5-0]
45' Björn Kellerman [6-0]
51' Floris de Ridder [7-0]
52' Terrance Pieters [8-0]
59' Jip Janssen [9-0]
63' Martijn Havenga [10-0]
68' Jip Janssen [11-0]

Met zeven punten uit drie duels is Kampong op dit moment de nummer drie van de Hoofdklasse. Koploper Bloemendaal is met negen punten nog ongeslagen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -