RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van Logtestijn geniet van prachtige treffer: 'Alles klopte'

1/4
HOOGLAND - Oskar van Logtestijn maakte zondag misschien wel het mooiste doelpunt uit zijn voetballoopbaan. De spits volleerde de bal op prachtige wijze de kruising aan.

Niet nadenken maar uithalen"
Oskar van Logtestijn

Het doelpunt deed verslaggever Menno Schilder denken aan de beroemde volley van Zidane in 2002. "Nou die was wel iets mooier", zegt Van Logtestijn. "Maar deze zat er ook aardig in."

Oskar van Logtestijn blikt terug op zijn wereldtreffer


"Die corner moet goed zijn. Als die dan komt moet je niet nadenken maar gewoon uithalen. Hij vloog er perfect in", aldus de spits die ook de tweede treffer van Hoogland maakte. "We kunnen hem op het laatst nog winnen, maar we moeten ook blij zijn met een punt." Het duel tegen UNA eindigde uiteindelijk in 2-2.

Tevreden
Trainer Roy Versluis denkt daar hetzelfde over. "Hier moeten we tevreden mee zijn. Als we hem nog hadden gewonnen was dat niet verdiend geweest", aldus de oefenmeester. "Het strijdplan dat we vandaag hadden was goed. We hebben het ook goed uitgevoerd."

Roy Versluis: 'Tevreden met punt'


Terugkeer Henk Baum
Hoogland had bij aanvang van het seizoen een volle ziekenboeg. Doelpuntenmachine Henk Baum maakte als invaller tegen UNA zijn rentree. "Het heeft even geduurd, maar vandaag eindelijk de eerste minuutjes", zegt Baum. "Ik ben vandaag eigenlijk niet in de zestien geweest, ik kon er niet meer veel van maken. Het was moeilijk invallen."

Ik verwacht dat ik er over drie weken weer sta"
Henk Baum

"Ik ben de laatste paar jaar niet gewend om in te vallen, dus dat is al nieuw. We zitten als ploeg in een moeilijke situatie", zegt de spits die zijn ploeg de eerste twee duels zag verliezen. "Als aanvaller is het nu niet echt leuk om voor Hoogland te voetballen."

Vorig seizoen zorgde Baum voor elf treffers bij Hoogland. Het is de vraag wanneer de supporters van Hoogland weer voor de 'oude' Baum kunnen juichen. "Ik ben nog niet fit genoeg om te starten. Daar moet nog hard aan gewerkt worden. Ik verwacht dat ik er over drie weken weer sta, maar het liefst nog eerder."

Henk Baum hoopt snel weer fit genoeg te zijn voor de basis


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -