RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ervaren Oltmans ook verbaasd: 'Zo'n grote zege nog nooit meegemaakt'

1/3
UTRECHT - Elf keer kon Kampong-coach Roelant Oltmans zondag zijn handen in de lucht steken. Dat zijn ploeg met elf doelpunten verschil wist te winnen van Almere van Kampong verbaasde de 66-jarige oefenmeester.

Van wedstrijden als deze moet je ook genieten"
Roelant Oltmans

Kampong stond na het eerste kwart al met 3-0 voor. De Utrechters verslapten niet en bouwden de score stevig uit. "Dit is denk ik de grootste uitslag die ik zelf in de Hoofdklasse heb meegemaakt", zegt Oltmans. "Maar ook vandaag kon het nog beter. Er zijn altijd mogelijkheden om te streven naar perfectie."

Meer dan tevreden
Kampong was op eigen veld heer en meester. "Complimenten aan het team hoe ze in balbezit hebben gespeeld. In de rust heb ik aangegeven dat ze er veel energie in moesten blijven steken zodat zij niet in de wedstrijd konden komen. Daar ben ik voor 99,9 procent tevreden over. Van wedstrijden als deze moet je ook genieten."

Roelant Oltmans: 'Na vandaag niet nodig om kritisch te zijn'


Het is de vraag of deze elf treffers Kampong een boost geven voor de komende wedstrijd. "Ik hoop het wel. Vorige week speelden we tegen Rotterdam niet onze beste wedstrijd. Dat hebben we gelukkig verbeterd. Komend weekend hebben we twee zware potten dus hopelijk helpt dit", zegt Oltmans over de komende duels met Tilburg en Den Bosch. "Ik ga ervanuit dat ze dan ook allemaal scherp zijn."

Spelers niet beschikbaar voor pers
De spelers van Kampong waren na het duel met Almere niet beschikbaar voor de pers. Coach Oltmans wilde niet uitleggen wat de reden hiervoor was, maar hij verwacht dat ze volgende week weer gewoon voor de microfoon van onder andere RTV Utrecht zullen staan.

 Elf keer passeerde Kampong de doelman van Almere Elf keer passeerde Kampong de doelman van Almere | Foto: RTV Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -