Twee thuisduels Sportlust vanwege corona om 17.00 uur

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
WOERDEN - Sportlust'46 speelt de twee komende thuisduels in de derde divisie om 17.00 uur in plaats van het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur. De club hoopt zo de drukte op het sportpark beter over de dag te spreiden. De maatregel is genomen in verband met corona.
"Wij hopen op deze manier een zo veilig mogelijke omgeving te creëren", zegt voorzitter Jan van de Heuvel, die de maatregel nam in overleg met de gemeente. "Om 16.15 uur is ons laatste recreantenteam klaar, dus is vanaf 17.00 uur het sportpark helemaal voor ons eerste."
De maatregel betreft de thuiswedstrijden tegen DOVO, op 26 september, en tegen Hoek op 10 oktober. Van de Heuvel is niet bang voor minder inkomsten omdat supporters niet naar het sportpark komen vanwege een ongewoon aanvangstijdstip. "Sterker nog, onze kantine zal langer open zijn. Dus misschien levert het wel geld óp", aldus de voorzitter.

Namen & Rugnummers

Het aanvangstijdstip van de twee thuiswedstrijden van Sportlust'46 heeft ook consequenties voor de luisteraars van het radioprogramma Namen & Rugnummers van Radio M Utrecht. Omdat die uitzending tot 18.00 uur duurt, zal van die twee duels geen live verslag worden gedaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.