RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Argon sluit kleedkamers en kantine om verspreiding corona tegen te gaan

MIJDRECHT - Voetbalclub Argon uit Mijdrecht sluit met ingang van komende vrijdag de kleedkamers, de kantine, de buitenbar en het terras van het sportpark aan de Hoofdweg. De club wil daarmee haar verantwoordelijkheid nemen om de kans op besmetting met corona op het complex tot een minimum te beperken. Voor zover bekend is Argon de eerste club in Nederland die dit doet.

"Het is ons als bestuur in de achter ons liggende periode helaas duidelijk geworden, dat we blijkbaar niet de macht hebben gehad om aan iedereen duidelijk te maken, dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan daadwerkelijk gevolgd moeten worden", schrijft het bestuur op de site van de club.

Dat betekent dat iedereen die op het complex van Argon komt voetballen, omgekleed dient te komen en thuis dient te douchen. Dit geldt zowel voor de teams van Argon als de tegenstanders. De enige uitzondering daarop betreft de thuiswedstrijden van het eerste elftal. De thuisspelende club moet volgens de regels van de KNVB voor kleedruimte voor tegenstander en officials zorgen.

"Het spijt ons zeer dat we deze maatregel moeten nemen, we willen bijzonder graag als normaal gastheer optreden, maar mede in het licht van de aangescherpte maatregelen, waarbij bijvoorbeeld maximaal 50 personen in een horecaruimte toegelaten kunnen worden, is het ons onmogelijk om gewoon toegang te verlenen", schrijft het bestuur.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -