RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vijf Utrechtse clubs bundelen krachten in Sportcampus

1/2
UTRECHT - Vijf Utrechste sportclubs gaan samenwerken om topsporters maximaal te laten presteren. Dat gebeurt op de Sportcampus, het gebied in en rond stadion Galgenwaard. De vijf clubs hebben hun plannen dinsdag naar buiten gebracht.

Alle vijf de clubs zijn in het gebied rond het stadion gevestigd. FC Utrecht en volleybalclub VV Utrecht in stadion en sporthal Galgenwaard, omnisportvereniging Kampong aan de Laan van Maarschalkerweerd, atletiekclub Hellas aan de Mytylweg en zwem- waterpolovereniging UZSC in zwembad Kromme Rijn. De clubs gaan samenwerken op het gebied van onderwijs, voeding, training, huisvesting, sponsoring en faciliteiten.


 Utrecht Oost, en de vijf die clubs die gaan samenwerken Utrecht Oost, en de vijf die clubs die gaan samenwerken | Foto: ANWB/Bewerking RTV Utrecht

Op VV Utrecht na spelen alle clubs op het hoogste niveau van Nederland. "We kunnen dan ook enorm veel leren van elkaar Ún elkaar versterken," zegt algemeen directeur Thijs van Es van FC Utrecht. "De clubs hebben in het verleden al diverse keren samengewerkt, om de samenwerking nu te kunnen onderstrepen door middel van de Sportcampus is een win-winsituatie voor alle clubs."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -