Yasar en Noslin schieten DHSC naar ruime zege op Spijkenisse

© RTV Utrecht
UTRECHT - De voetballers van DHSC hebben in de hoofdklasse A een ruime overwinning geboekt op Spijkenisse. De Utrechtse kampioenskandidaat won op eigen veld met 5-1. Trainer Gert Kruys zag Gökhan Yasar en Tijjani Noslin allebei twee goals maken.
Een korte samenvatting van DHSC - Spijkenisse (door Menno Schilder)

Gökhan Yasar zet zijn seizoenstotaal op zeven

DHSC schoot op Sportpark Wesley Sneijder uit de startblokken. Goalgetter Gökhan Yasar kopte na anderhalve minuut de 1-0 tegen de touwen namens de thuisploeg. Hij tekende daarmee al voor zijn zesde treffer van het seizoen.
Zonder goed te spelen wist DHSC de voorsprong nog voor rust uit te breiden. Andermaal was het goudhaantje Yasar die op de goede plek stond en de bal in het doel werkte: 2-0.

Omhaal Noslin hoogtepunt in tweede helft

Na de pauze leek DHSC het iets lastiger te krijgen tegen Spijkenisse, maar precies op dat moment wisten de Utrechters via Tijjani Noslin de 3-0 te maken. Hij werd de diepte in gestuurd door Roy Turksma en leek de wedstrijd in het slot te gooien.
DHSC mocht in de tweede helft ook keeper Niels Willemse bedanken. Hij wist meerdere vrije schietkansen van Spijkenissen uit zijn doel te houden. In de laatste twintig minuten liep DHSC via een schitterende omhaal van Noslin en een goal van invaller Sercan Kurdel uit naar 5-0.
Ryan Purvis redde nog de eer voor Spijkenisse, maar bij 5-1 bleef het ook bij in Ondiep. Door de zege komt DHSC in de hoofdklasse A op 9 punten uit vier duels. Daarmee houdt het de aansluiting bij ongeslagen koploper 's-Gravenzande.
2' Gökhan Yasar [1-0]
24' Gökhan Yasar [2-0]
61' Tijjani Noslin [3-0]
71' Tijjani Noslin [4-0]
76' Sercan Kurdal [5-0]
79' Ryan Purvis [5-1]