RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twisker wacht op eerste driepunter met GVVV: 'Met zo'n instelling win je nooit'

VEENENDAAL - Vier duels, drie nederlagen en n gelijkspel. Dat zijn de statistieken van GVVV in de tweede divisie tot nu toe. Trainer Jochem Twisker vindt dat vooral de instelling van zijn ploeg moet veranderen als het wil gaan winnen.

We gaan maandag als groep hierover praten"
Jochem Twisker

GVVV had tegen Spakenburg niet veel in te brengen. Het verloor met 0-3. "Het is een kwestie dat je in duels komt en dat je daar de bereidheid voor hebt. Dat heb ik totaal gemist", zegt Twisker tegen RTV Utrecht.

De treffers van Spakenburg kwamen voort uit persoonlijke fouten. "Met zulke tegendoelpunten help je iedereen in het zadel", zegt Touafik Adnane, die weer eens in de basis mocht beginnen.

In de tweede helft veranderde er niets meer aan de score. "We zijn nog wat gaan schakelen om de schade beperkt te houden. Het is ook niet meer dan dat", verzuchtte Twisker. "Op basis van die tweede helft maak ik me niet ongerust", aldus Adnane.

Jochem Twisker is niet blij met de mentaliteit van zijn ploeg


"We gaan maandag als groep hierover praten. De basis van voetbal is dat je een bepaalde vorm van agressiviteit brengt. Als je die basis niet op orde krijgt, dan heb je elke week een probleem", aldus Twisker. Adnane ziet ook dat er wat moet veranderen. "Dat we niet in de duels kwamen is heel kwalijk", zegt de verdediger.

GVVV staat in de tweede divisie met n punt onderaan.

Taoufik Adnane sprak na afloop met verslaggever Bert Kous


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -