RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Overzicht derde divisie B: Hoogland pakt eerste zege, Koploper Hercules blijft winnen

1/4
HOOGLAND - In de derde divisie B heeft Hoogland tegen hekkensluiter HSC'21 de eerste overwinning van het seizoen gepakt: 3-1. Hercules heeft de ongeslagen status weten te behouden door op bezoek bij Dongen met 1-0 te winnen.

Ranglijst
Hercules blijft de ongeslagen koploper van de derde divisie B met het maximale aantal van 12 punten uit 4 duels. De Utrechtse ploeg heeft 10 doelpunten voor en 0 tegen. Hoogland staat na hetzelfde aantal wedstrijden in de grote middenmoot.

Hoogland vecht zich naar eerste winst
Hoogland kwam nadat het eerste half uur bijna was verstreken op voorsprong. Na voorwerk van Bas Wobbes wist Oskar van Logtestijn de 1-0 binnen te tikken.

HSC'21 kwam beter in de wedstrijd maar het was Hoogland dat opnieuw toesloeg. In de 71e minuut scoorde Van Logtestijn, opnieuw na voorbereiding van Wobbes, de 2-0. Voor Van Logtestijn was het alweer zijn vierde doelpunt van het nog prille seizoen.

Het spel van de bezoekende ploeg werd alsnog beloond. Alexander Bannink tekende voor de 2-1 en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Die spanning was er zeker want HSC'21 kreeg enkele kansen.


Vlak voor tijd was het invaller Aboubakr Ouaddouh die aan alle onzekerheid een einde maakte. Hij bepaalde de eindstand op 3-1.

28' Oskar van Logtestijn [1-0]
71' Oskar van Logtestijn [2-0]
75' Alexander Bannink [2-1]
88' Aboubakr Ouaddouh [3-1]

Verslaggever Arnold Schenk over de winst van Hoogland


Winnend Hercules wacht nog op eerste tegentreffer
Na een half uur voetballen beloonde Hercules zich voor een sterke openingsfase tegen Dongen. Een goede aanval kwam voor de voeten van Enzo Patrick, die ruimte vond voor de voorzet. De bal van Patrick bereikte middenvelder Omar el Ghazouani, die de bal gedecideerd binnen werkte.

In het tweede bedrijf ging het met hangen en wurgen voor de Utrechters, die alle zeilen moesten bijzetten om de voorsprong over de streep te trekken tegen de gretige Brabanders. Dat lukte uiteindelijk na een tumultueuze slotfase: 0-1.

De seizoensstart van Hercules is nagenoeg perfect te noemen. De Utrechters wonnen voor de vierde keer op rij en hebben zelfs nog geen treffer tegen gehad. Hercules is koploper van de Derde divisie B.

24' Omar el Ghazouani [0-1]

Verslaggever Mark Kloostra over de winst van Hercules


 Dongen - Hercules Dongen - Hercules | Foto: RTV Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -