Instellingen

Hoogland viert eerste winst: 'Mooi hoe we het als team hebben gedaan'

© Orange Pictures
HOOGLAND - Het duurde vier wedstrijden maar Hoogland heeft de eerste zege van het seizoen te pakken. Trainer Roy Versluis is blij hoe zijn mannen zich tegen HSC'21 naar de 3-1 winst hebben geknokt.
We hebben nu meer vertrouwen in de groep
Roy Versluis
Hoewel HSC'21 nog de puntloze hekkensluiter is smaakt de winst daardoor niet minder lekker. "HSC'21 is voetballend gewoon een goede ploeg", zegt trainer Versluis. "We zijn wel opgelucht dat de eerste winst nu binnen is. Ik ben hartstikke blij, het is mooi hoe we het als team hebben gedaan."
Dit was een typische 'Bas Wobbes wedstrijd'
Bas Wobbes
Iemand die voorop in die strijd ging was Bas Wobbes. Hij sleurde veel en was goed voor twee assists. "Dit was een typische 'Bas Wobbes wedstrijd'", blikt hij terug. "Ik ben blij dat we hem gewonnen hebben. Na het eerste half uur vergeten we de ruimtes te vinden aan de bal en daardoor maken we het onszelf nog moeilijk."
Trainer Roy Versluis is trots op ploeg

Weg omhoog

De selectie van Hoogland begon gehandicapt aan het seizoen. De ziekenboeg wordt steeds leger. "Het ziet er nu anders uit dan twee weken geleden", aldus de oefenmeester die het volgende week opneemt tegen de ongeslagen regiogenoot Hercules. "We hebben nu meer vertrouwen in de groep. We gaan met een goed gevoel richting de koploper."
Bas Wobbes kijkt al uit naar volgende week
"Ik heb daar wel zin in ja", zegt Wobbes. "Hebben zij nog de nul? Dan is het aan ons om daar verandering in te brengen. Oskar van Logtestijn wil wel scoren tegen zijn oude club."
Hercules en Hoogland wordt volgende week zondag gespeeld om 14:00 en is live te volgen in Namen en Rugnummers op RTV Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.