Schaerweijde wordt geen kampioen

REGIO - In de hockey overgangsklasse A is de strijd om de titel gestreden.
Hurley werd daar kampioen. Voor de nummer twee, Schaerweijde, is de achterstand van vijf punten niet meer in te halen. De ploeg uit Zeist won wel vandaag van Aeolus met 2-1. Shinty strijdt nog om lijfsbehoud. De Driebergers verloren met 8-2 van Tempo '41 en staan tiende met achttien punten. HBS is de nummer elf met 15 punten.
In de overgangsklasse B zal pas op de laatste speeldag de beslissing vallen in de strijd om het kampioenschap. Voordaan won vandaag wel met 4-3 van Groningen en blijft koploper. Maar ook de nummer twee, Victoria won, dus blijft de voorsprong slechts één punt. De ploeg van trainer Rob Bianchi moet dus volgende week minimaal winnen om kampioen te worden. Amersfoort won met 3-2 van Push en staat vierde met 35 punten.
In de overgangsklasse A bij de vrouwen verloor Schaerweijde met 2-0 van Push. De ploeg staat negende met zestien punten. Dames 3 van Schaerweijde is dicht bij promotie naar de hoofdklasse. De ploeg staat bovenaan in de reserveklasse maar ook daar zal de beslissing pas op de laatste speeldag vallen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.