Berry Powel terug bij A-selectie GVVV

© Geert Lommers
VEENENDAAL - Berry Powel maakt weer deel uit van de A-selectie van GVVV. Dat is het resultaat van een gesprek tussen de 40-jarige spits, trainer Jochem Twisker en de technische commissie van de tweede divisionist uit Veenendaal.
Powel liet begin september weten te willen vertrekken bij GVVV. Hij leek niet voor te komen in de plannen van Jochem Twisker en had geen zin in een plek op de bank. Toen hij niet binnen de voorgeschreven termijn een nieuwe club kon vinden, meldde hij zich weer bij GVVV.
De topscorer van vorig seizoen was echter niet meer welkom in de A-selectie en ging met het tweede meetrainen. In zijn eerste duel voor GVVV 2 scoorde hij direct al vier keer.
Na de kansloze 3-0 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Spakenburg klonk de roep al om een terugkeer van Powel. Jochem Twisker zei toen nog dat een eventueel gesprek in elk geval niet op zijn initiatief plaats zou vinden. Nu is de oefenmeester dus toch overstag.
Of Powel zaterdag als GVVV aantreedt tegen Jong Sparta, al deel uit zal maken van de wedstrijdeselectie, is nog niet duidelijk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.