Matchwinner Werkman (Spakenburg) blij met late treffer: 'Het was een spektakel'

Koos Werkman
Koos Werkman © Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Door een treffer van Koos Werkman in de 92e minuut won Spakenburg zaterdag met 3-2 van Katwijk. De verdediger baalde alleen van het feit dat er geen toeschouwers van de overwinning konden genieten.
Dit zijn toch de mooiste overwinningen
Eric Meijers
In de tweede minuut van de extra tijd zorgde het hoofd van Werkman voor de winnende treffer. "Het was een fantastische corner, hij kwam precies op mijn hoofd", aldus Werkman na afloop. "Het was spektakel, jammer dat er geen publiek bij kon zijn. Het was een mooie wedstrijd."
We staan derde, dat is lekker
Koos Werkman
"We spelen op een gegeven moment met vier aanvallers en daar worden we voor beloond. De ene voorzet is nog mooier dan de andere. We dwingen het dan toch af", zegt trainer Eric Meijers, die letterlijk een vreugdesprong maakte bij de winnende treffer. "Dit zijn toch de mooiste overwinningen."
Koos Werkman geniet na van zijn winnende treffer
In het duel kreeg Katwijk veel ruimte van Spakenburg. "Dat heeft ook te maken met kwaliteit. Zij waren hartstikke goed. We hadden moeite met hun lopende mensen. Dat zijn complimenten naar hen, dat ligt er niet aan dat wij slecht waren", aldus Werkman.
"Katwijk had nog een goal meer kunnen maken", erkent Meijers. "De wedstrijd kantelde wel door hun rode kaart. Ik vind ons wel de terechte winnaar."

Nog geen nederlaag voor Spakenburg

Spakenburg is nog ongeslagen en staat met 9 punten uit vijf duels derde. "We hadden misschien wel 13 punten moeten hebben, maar goed, we staan derde en dat is lekker."
Meijers kijkt ook met een goed gevoel naar de ranglijst. "Ik denk dat de groep nog groeiende is. Dat we in ontwikkeling zijn, dat is wel duidelijk na vandaag."
Eric Meijers denkt dat Spakenburg dit seizoen een rol van betekenis gaat spelen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.