KNVB Beker: FC Utrecht uit tegen FC Dordrecht

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - FC Utrecht moet het in de eerste ronde van de KNVB beker opnemen tegen FC Dordrecht. De ploeg van John van den Brom treft de eerste divisionist aan de Krommedijk in Dordrecht.
FC Dordrecht wordt getraind door Utrechter Harry van den Ham, oud speler van Elinkwijk, FC Utrecht en Holland. Bij FC Utrecht was hij ook assistent-trainer. RTV Utrecht-analist Gert Kruys was in het verleden ook trainer in Dordrecht.

Amateurs

De loting werd verricht voordat vier Utrechtse amateurclubs komende week de tweede voorronde spelen. Daardoor weet DOVO dat als het dinsdag van DVS'33 wint Willem II de volgende tegenstander is. Als GVVV woensdag HHC Hardenberg verslaat spelen de Veenendalers in de volgende ronde thuis tegen Vitesse.
IJsselmeervogels is al zeker van een plaats in de 1e ronde. Daarin gaat het op bezoek bij de winnaar van het duel Noordwijk - Sliedrecht. Noordwijk speelt net als de Vogels in de tweede divisie. Bij 1e klasser Sliedrecht is voormalig IJsselmeervogels-aanvaller Dennis van der Steen de hoofdtrainer.
Spakenburg speelt dinsdag thuis tegen AFC. Als de Blauwen dat duel winnen is de winnaar van de wedstrijd tussen de hoofdklassers Buitenpost en Capelle de volgende opponent. Als Roda'46 dinsdag weet te stunten tegen Quick Boys stuiten de Leusdenaren in de 1e ronde op DTS Ede of Unitas.
De wedstrijden in de eerste ronde van de KNVB beker staan gepland voor 26, 27 en 28 oktober.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.