RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Promotieklasse: Schaerweijde verslaat 'taai' Laren, ook winst voor SCHC

PROVINCIE UTRECHT - Een goed weekend voor de regioploegen in de Promotieklasse hockey. SCHC won in Bilthoven met 4-2 van HIC en ook concurrent Schaerweijde deed het goed. De ploeg uit Zeist won met moeite van Laren: 1-0. Voordaan won na een spannend duel van HBS: 3-2.

SCHC overtuigend langs HIC
Al vroeg kwam SCHC op voorsprong tegen HIC via Sam Steins Bisschop, maar vrij onverwachts was het ineens weer gelijk, toen Niels Hesseling met een mooie treffer in de bovenhoek scoorde namens HIC: 1-1. In het tweede kwart stelde SCHC razendsnel orde op zaken, toen CÚdric Terwel (strafcorner) en Max Sweering binnen de minuut 2-1 en 3-1 maakten. Daarna was het 'uithockeyen' geblazen en liepen de Bilthovenaren via Floris Steenmann uit naar 4-1. Hesseling maakte vlak voor tijd nog de eretreffer namens HIC.
17' Sam Steins Bisschop (1-0)
25' Niels Hesseling (1-1)
41' Cedric Terwel (2-1)
42' Max Sweering (3-1)
49' Floris Steenmann (4-1)
67' Niels Hesseling (4-2)
Schaerweijde trekt zege over de streep
Schaerweijde kende geen makkelijke middag tegen het taaie Laren. Een treffer van Casper Horn in de twintigste speelminuut zorgde vroeg voor de voorsprong, maar een reeks aan kansen werd daarna gemist. Daardoor werd het in de slotfase toch nog spannend en kwam Laren bijna nog langszij toen Jordi Schramel een uitgelezen kans kreeg op de gelijkmaker. Het geluk was echter met Schaerweijde dat won en zo in het spoor blijft van regiogenoot en concurrent Schaerweijde: 1-0.
20' Casper Horn (1-0) Voordaan dankt Huisman na late winst
Voordaan kwam tot twee keer toe een achterstand te boven in Groenekan tegen HBS. Bob Booij zorgde voor 0-1, maar niet lang daarna maakte Tom Frohn namens Voordaan de 1-1. Twee minuten later kwam HBS weer op voorsprong, toen wederom Booij scoorde. Adriaan Stolk zorgde in de dertigste minuut voor de vierde treffer van het duel: 2-2. Een half uur later was Mike Huisman de gevierde man aan de kant van de ploeg uit Groenekan. Hij zorgde voor een late zege voor Voordaan: 3-2.
17' Bob Booij (0-1)
20' Tom Frohn (1-1)
22' Bob Booij (1-2)
30' Adriaan Stolk (2-2)
60' Mike Huisman (3-2)


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -