RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gemengde gevoelens bij Hercules: 'Meer verdiend dan een punt'

1/3
UTRECHT/HOOGLAND - Trainer René van der Kooij zag zijn ploeg tegen Hoogland al in de eerste helft twee treffers incasseren. De oefenmeester was opgelucht dat zijn ploeg zich na rust herpakte en een gelijkspel (2-2) over de streep trok, maar eigenlijk vond hij dat zijn ploeg de drie punten had verdiend.

De Utrechters kwamen tegen Hoogland na een kwartier voetballen op een 0-1 achterstand. "Dat was de eerste keer dat ze over de middenlijn kwamen", aldus Van der Kooij. De oefenmeester vond zijn ploeg voor de tegentreffer nog wel goed van start gaan.

Tyrone Fonville zou zichzelf altijd opstellen


In de 30e minuut zette voormalig Herculaan Oskar van Logtestijn, die ook de eerste treffer had gemaakt, de 0-2 op het scorebord. "We gingen daarna tegen onszelf voetballen. In de rust heb ik daarom ook gezegd dat we rustig moesten blijven. In de tweede helft kregen we gelukkig de grip terug."

Invaller Fonville laat zich zien
Uiteindelijk bezorgde invaller Tyrone Fonville Hercules nog een punt. Hij tikte de 2-2 binnen en bepaalde daarmee de eindstand. "Ik stond op de juiste plek en kon hem zo binnenschuiven", zegt Fonville. Hij kwam tot dusver nog niet veel in de plannen voor van trainer Van der Kooij. "Ik zou mezelf altijd opstellen. De trainer weet ook dat ik er zo over denk. Hij maakt keuzes en die hebben de eerste vier wedstrijden goed uitgepakt."

Ik vind dat we te weinig hebben gekregen"
René van der Kooij

"Ik denk wel dat 2-2 een terechte eindstand is". blikt Fonville terug. Zijn trainer is het daar niet mee eens. "Wij hadden drie punten moeten krijgen. Ik vind dat we te weinig hebben gekregen."

Hercules-trainer René van der Kooij blikt terug op de regioderby met Hoogland


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -