RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Voorbeschouwing derde divisie: verrassend Sportlust treft tegenvallend Hoek

1/2
WOERDEN - In de derde divisie speelt Sportlust'46 zaterdag thuis tegen het Zeeuwse Hoek. De wedstrijd ACV - DOVO, in diezelfde divisie, is uitgesteld vanwege corona.

Sportlust'46 is misschien wel de verrassing van het seizoen in de derde divisie. De ploeg van Patrick Loenen haalde uit vier duels 9 punten. De promovendus bezet daarmee de vierde plaats op de ranglijst, slechts één punt achter koploper Excelsior'31. Het altijd ambitieuze Hoek staat op een tegenvallende twaalfde plaats met slechts 5 punten.

Ondanks de goede resultaten toonde Loenen zich afgelopen weekend, toen in Harderwijk van VVOG werd gewonnen, niet tevreden. "Ik vind wel dat we een norm moeten halen. Daar vond ik het onder zitten", aldus de oefenmeester na de wedstrijd van zaterdag. Het is de vraag wat er dan gaat gebeuren als Sportlust die norm wèl structureel gaat halen.

 'We moeten de norm halen' 'We moeten de norm halen' | Foto: Orange Pictures

Mogelijk wordt die norm nu niet gehaald doordat er nog een aantal dragende spelers geblesseerd zijn. Abdel Metalsi, Rory van Gulik, Rick Wils en Floris Mulder ontbreken al geruime tijd. Zaterdag kan Loenen ook nog eens niet beschikken over Jasper Werkhoven. Daarnaast zijn ook Bryan Burgering en Mike Verhagen nog steeds geblesseerd.

Sportlust'46 en Hoek speelden in het seizoen 2015-2016 twee keer tegen elkaar in de hoofdklasse. In Woerden won Hoek toen met 3-0. Sportlust was destijds de sterkste in Zeeuws Vlaanderen: 3-1.
Sportlust'46 - Hoek begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen in het programma Namen & Rugnumers via Radio M Utrecht. Dat kan op de 93.1FM, via DAB+, de kabel of de RTV Utrecht-app.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -