Eemdijk speelt in hoofdklasse B gelijk bij SDC Putten

© RTV Utrecht
EEMDIJK - Eemdijk heeft in de hoofdklasse B verzuimd te winnen van SDC Putten. De ploeg uit Bunschoten-Spakenburg kwam op bezoek bij Putten niet verder dan 1-1.

Dure misser Van den Dikkenberg in slotfase

De openingsfase tussen SDC Putten en Eemdijk was weinig spannend, maar toch stond het na een half uur spelen 1-1. Eerst was het de thuisploeg die wist te scoren: na een goede aanval schoot Jurian van den Brink de 1-0 binnen. Nauwelijks een minuut later wist Bas Buimer met een schot in de kruising de 1-1 te maken.
Een korte samenvatting van SDC Putten - Eemdijk (door Menno Schilder)
Eemdijk had in de tweede helft het betere van het spel, maar vergat de kansen om te zetten in doelpunten. In de slotfase gingen beide ploegen voor de winst, wat zorgde voor de nodige kansen. Jeffrey van den Dikkenberg kreeg vlak voor tijd nog een levensgrote kans voor de Diekers, maar hij miste en dus bleef het bij 1-1 in Putten.
Door het gelijke spel komt Eemdijk in de hoofdklasse B op 10 punten uit vijf wedstrijden.
Scoreverloop:
27' Jurian van den Brink (1-0)
28' Bas Buimer (1-1)

Duel DHSC afgelast

De wedstrijd van DHSC tegen SC Feyenoord in de hoofdklasse A ging dit weekend niet door vanwege coronagevallen bij de Rotterdammers. De ploeg uit Ondiep speelde in plaats daarvan een oefenduel tegen Maarssen. DHSC won met 4-3, mede door twee goals van Mounir El Hamdaoui.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.