Eemdijk kan leven met punt bij Putten: 'Wedstrijd verdiende geen winnaar'

Trainer Willem Romp
Trainer Willem Romp © Orange Pictures
EEMDIJK - Eemdijk kan leven met het 1-1 gelijkspel op bezoek bij SDC Putten. De Diekers kregen in de slotfase van het duel in de hoofdklasse B nog een grote kans om de zege binnen te halen, maar Jeffrey van den Dikkenberg miste.
Willem Romp: "Blij met een resultaat in deze lastige wedstrijd"
"Als je kijkt naar kansen, dan hadden wij de gelukkige kunnen zijn. Maar ik kan wel leven met het eindresultaat. Een winnaar verdiende deze wedstrijd niet", zegt trainer Willem Romp na afloop.
"Op voorhand hadden we op meer gehoopt. We zagen bepaalde kansen, maar ik denk dat we blij moeten zijn met een resultaat in deze lastige wedstrijd", gaf Romp aan.
Het veld was te technisch voor beide ploegen, dan resulteert dat in een foutenfestival
Willem Romp, trainer Eemdijk
"Putten zit er altijd bovenop. Het veld was te technisch voor beide ploegen, dan resulteert dat in een foutenfestival. Maar we zijn hard blijven werken en hebben er een wedstrijd van gemaakt. Daardoor is het tot het eind spannend gebleven."

Jan van Diermen debuteerde namens Eemdijk

Voor Spakenburg-huurling Jan van Diermen was het een bijzondere middag. Hij debuteerde in de tweede helft, omdat Armend Selimi door een blessure uitviel.
Debutant Jan van Diermen: "Ik denk dat we tevreden moeten zijn met 1-1"
"Ik had het niet meer verwacht. Aan de ene kant zielig voor Selimi dat hij na vijf minuten al eraf moet. Er staan aardig wat noppen op zijn knieën. Aan de andere kant dat je je eerste minuten kan maken. Daar ben ik wel blij mee", vertelt hij.
"Ik vind het lastig om mijn draai te vinden in een ploeg", geeft Van Diermen aan. "De strijd die ik moest leveren, heb ik geleverd. Aan de bal kan het altijd beter, maar voor de rest vond ik het prima. Putten is een stugge ploeg, dus ik had wel een zware wedstrijd verwacht. Ik heb gedaan wat ik kon."
"Als ik minuten kan maken, dan ben ik blij. Van het resultaat is het jammer, ook al krijg je nog wat kansen. Ik denk dat we tevreden moeten zijn met 1-1", oordeelt de huurling.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.