Quick Boys beëindigt bekerdroom Roda'46

© Orange Pictures
LEUSDEN - Roda'46 is er in de tweede voorronde van de KNVB beker niet in geslaagd te stunten. De Leusdense 1e klasser, die eerder derde divisionist ADO'20 uitschakelde, verloor in Katwijk met 5-0 van Quick Boys, dat in de tweede divisie speelt.
Bij rust was het 2-0 voor Quick Boys. Roda hield een half uur stand, maar toen schoot Tommy Bekooij namens de thuisploeg de 1-0 binnen. Tien minuten later zat doelman Daan Broere mis bij een hoge bal en kopte Kevin Gomez Nieto de 2-0 in de touwen.

Tweede helft

In de tweede helft zette Quick Boys aan voor een hogere score. Na acht minuten maakte Jesper de Vré de 3-0. In de minuten die volgden waren de Katwijkers dichtbij de 4-0, maar de lat en doelman Broere voorkwamen dat.
Hoewel Roda lang stand hield viel de 4-0 toch. In de 85e minuut benutte Enzo Stroo een strafschop. Een eigen doelpunt van Roda'46 bepaalde de eindstand drie minuten later op 5-0.
In de eerste ronde van het hoofdtoernooi speelt Quick Boys nu uit tegen DTS'35 Ede.