RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eindhoven (Spakenburg) is er vroeg bij met contractverlenging; 'Meerdere clubs hadden al interesse'

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spits Robin Eindhoven is n van de voetballers die bij draagt aan het huidige succes van Spakenburg in de tweede divisie. Dat viel ook andere clubs op. De technische commissie van Spakenburg bood Eindhoven daarom deze week een contractverlenging aan en die accepteerde de spits.

Twee clubs uit de Bollenstreek hadden interesse en ook een club uit Belgi"
Robin Eindhoven

Dit seizoen verzorgde Eindhoven al vier doelpunten en een assist. "Ik heb het hier erg naar mijn zin en krijg veel vertrouwen. Vandaar dat ik zo vroeg al heb bijgetekend", aldus Eindhoven. Normaliter vinden dit soort contractverlengingen pas in december plaats. "Het gaat ook goed als team, we draaien goed mee. En er was interesse van andere clubs en dat wist Spakenburg ook."

"Twee clubs uit de Bollenstreek hadden interesse en ook een club uit Belgi, maar de reistijd vanuit Haarlem naar Spakenburg bevalt me prima."

Spakenburg uit goede flow gehaald
Voorlopig komt Eindhoven niet in actie met Spakenburg vanwege de coronamaatregelen. "Ik had stiekem wel gehoopt dat er voor de tweede divisie een uitzondering werd gemaakt", aldus Eindhoven. "Ze moeten ergens een lijn trekken, dat is nu even niet anders."

We proberen nu zo fit mogelijk te blijven"
Robin Eindhoven

Spakenburg zat in een goede flow. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen en De Blauwen verloren nog geen enkel duel in de tweede divisie. "Het is altijd maar weer afwachten hoe we uit de compeititestop komen."

Voorsprong op concurrentie
Alleen profvoetballers en sporters onder de 18 jaar mogen nog in groepsverband trainen. Amateurvoetballers mogen wel het veld op maar met strikte regels. Niet iedere club gaat dat doen. Zo gaf Jochem Twisker van GVVV aan de komende twee weken zijn spelers thuis te laten. Bij Spakenburg trekken ze wel de voetbalschoenen aan..

"Wij gaan komende week trainen in groepjes van vier. Dat zal vooral lopen worden en trainen op techniek. We proberen nu zo fit mogelijk te blijven om een voorsprong te pakken op degene die dat niet doen."

Spakenburg staat in de tweede divisie op dit moment derde met twaalf punten. Koploper AFC heeft, met een wedstrijd minder gespeeld, n punt meer.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -