Tommy St. Jago: 'Er mag voor Twente niks te halen zijn'

© fcutrecht.nl
UTRECHT - De blessure van Willem Janssen heeft bij FC Utrecht gezorgd voor de doorbraak van een nieuw talent. Sinds het begin van dit seizoen heeft Tommy St. Jago een basisplaats. De 20-jarige verdediger, opgeleid door FC Utrecht, houdt onder meer drievoudig Zweeds international international, die vorig jaar werd verhuurd aan FC Basel, uit de basis.
St. Jago, een geboren Utrechter, speelde van 2008 tot 2011 in de jeugd van Ajax. Negen jaar geleden belandde hij bij FC Utrecht, en dit seizoen stond hij alle eredivisieduels in de basis. "Ik ben supertrots dat ik nu alvast vier wedstrijden heb mogen spelen. Natuurlijk missen we de fans, maar we hebben elkaar. In elk geval zijn we blij om te mogen spelen, want je weet maar nooit of er weer een lockdown komt."
'We moeten ze aanpakken'
Voor de wedstrijd tegen Twente is St. Jago strijdlustig. "We weten dat het Twente het nu goed doet, maar tegenons moet er niks te halen zijn als het goed is. We moeten ze gewoon aanpakken, vanaf het begin."

Voorspellingen

In de Tap van Ap voorspelt Ap Boonen een 1-0 zege voor FC Utrecht. Gert Kruys houdt het op 2-1 en Korneel 'Ode' Evers denkt dat FC Utrecht met 3-1 gaat winnen.
Alle voorspellers denken dat Utrecht gaat winnen
De Ode van Korneel

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.